פח אשפה למטבח – אילו סוגי פחים יש, ואיך רוכשים פח בצורה חכמה

תוכן עניינים

אחד המקומות שמייצרים הכי הרבה פסולת, בבית בוודאי, אך גם במשרדים ובמקומות אחרים, הוא המטבח. להבדיל מחללים וחדרים אחרים, המטבח לא רק מייצר הרבה מאוד פסולת בתהליך ההכנה, אלא שלהבדיל מפסולת במקומות אחרים, כאן היא מייצרת גם ריחות לא נעימים ויכולה למשוך אליה מזיקים וחרקים שונים.

פסולת של מטבח כוללת, בין היתר, חלקי מזון שלא השתמשנו בהם, מזון מקולקל, מזון ישן, חתיכות של מצרכים שאי אפשר לעשות בהם שימוש (קליפות ביצים, גרעיני פירות, קליפות תפוחי אדמה ועוד), אלו דברים שאנחנו חייבים לאחסן אותם במקום מסוים, באופן הרמטי, עד שנזרוק את הפסולת שהצטברה במטבח לפח המרכזי שנמצא מחוץ למבנה.

הדרך לעשות זאת היא באמצעות רכישת פח אשפה למטבח. לשמחתנו, אנחנו יכולים למצוא סוגים שונים של פחים שיכולים לשמש אותנו במטבח, זאת כמובן על פי הצרכים שלנו, על פי היכולות והתנאים שעומדים לרשותנו, וכן על פי הנוחות שלנו. עלינו לבחור את הפח המתאים למטבח, בין אם הוא אמור לשרת מטבח ביתי של רווקים, זוגות, משפחות עם ילדים ובין אם הוא אמור לשרת מטבח במשרד, בחנות או בכל בית עסק אחר.

 

אילו סוגי פחים קיימים בשוק

כאמור, אנחנו יכולים למצוא דוגמאות שונות של פח אשפה למטבח ועלינו לדעת כיצד לבחור את הפח הרלוונטי עבורנו.

הנה שלוש דוגמאות עיקריות של פחי אשפה למטבח:

פח עם רגלית – פח הכולל בחלקו החיצוני רגלית המאפשרת לנו לפתוח אותה מבלי שנצטרך לגעת בפח. הוא כולל כמובן מכסה וכן חלק פנימי שאפשר להוציא אותו אם רוצים לרוקן את הפח בצורה נכונה.

פח עם ידית – הכוונה לפח שיש בו ידית קדמית במקום רגלית, וכל מה שעלינו לעשות בשביל לפתוח אותו זה ללחוץ עליה. כך אנחנו לא צריכים לגעת בו אם ברצוננו לזרוק לתוכו פריט מסוים.

פח רגיל – הכוונה לפח עם מכסה רגיל עגול או אחר, שאנחנו צריכים בכל פעם לפתוח ולסגור בעצמנו.

פחים למטבח, בדרך כלל, הם עשויים מפלסטיק, אלומיניום או מתכת פשוטה. אנחנו יכולים גם למצוא גדלים שונים של פחים שיכולים להתאים לאחסון במקומות שונים במטבח.

 

איך רוכשים פח בצורה נכונה?

ישנם שלושה פרמטרים עיקריים לרכישת פח למטבח:

פרמטר ראשון – גודל הפח. אנחנו צריכים לבחור פח גדול מספיק בשביל להכיל את כמות הפסולת שאנחנו מייצרים, אך הוא גם צריך להיות מתאים למקום בו אנחנו בוחרים לאחסן אותו. כך שהוא לא יפריע מבחינה פרקטית או חזותית לעיצוב של המטבח.

פרמטר שני – סגירה הרמטית. חשוב שהפח יהיה סגור הרמטי, על מנת שהפסולת לא תדלוף מתוכו וכן שהוא לא יפיץ ריחות לא נעימים במטבח.

פרמטר שלישי – ניידות. חשוב שהפח יהיה קל ונוח, בשביל שנוכל לנייד אותו ממקום למקום בצורה פשוטה.

התקשרו עכשיו!