ניקיון מסעדות

תוכן עניינים

כאשר לקוחות יושבים במסעדה, ללא ספק אחד הדברים המשפיעים ביותר על התרשמותם מהמסעדה הוא רמת הניקיון במקום. כל מסעדה שמכבדת את עצמה דואגת שהמקום יהיה נקי, אחרת זה יפגע במוניטין שלה. נושא הניקיון במסעדה חשוב אם כך לא פחות מאיכות האוכל.

בעלי המסעדה צריכים להתייחס לנושא הניקיון בצורה רצינית ולדאוג שיהיו תמיד עובדי ניקיון מיומנים וחרוצים, ובזה בדיוק חברת הניקיון שלנו מתמחה – אספקת שירותי ניקיון מהשורה הראשונה בכל רגע נתון.

מה כולל ניקיון מסעדה

ישנן פעולות ניקיון הנעשות לאורך כל שעות פעילות המסעדה כמו ניקיון השולחנות, טאטוא ושטיפת הכלים. לאחר סגירת המסעדה נעשה ניקיון כללי הכולל ניקוי רצפות, ניקוי שירותים, ניקוי המטבח וסביבת העבודה, שטיפת הכלים שנותרו ועוד.

בנוסף לכל אלו יש לנקות מדי פעם את החלונות, המקררים, התנורים, הארובות, המדפים וכן הלאה. לפיכך המסעדה זקוקה לעובדי ניקיון יומיומיים שיעבדו במשמרות לאורך שעות פעילות המסעדה וידאגו לשטיפת הכלים וניקוי איזור השולחנות, ובמקרה הצורך בתגבור של עובדים כאשר יש צורך בניקיון יסודי יותר.

שטיפת כלים

משימת הניקיון אולי הנצרכת ביותר במסעדה היא שטיפת כלים. מדובר בכמות נכבדת של כלים, שיש לנקות בצורה יסודית. מלאכת שטיפת הכלים במסעדות נעשית בדרך כלל על ידי חבר'ה צעירים לפני או אחרי צבא, שמחפשים עבודה לטווח קצר בכדי לחסוך כסף למטרה כלשהי – טיול, לימודים וכדומה.

מה גם שבדרך כלל שטיפת כלים נחשבת לעבודה מועדפת ולכן מסיימי צבא פונים אליה. עם זאת, מדובר בעבודה קשה הדורשת שעות ארוכות של עמידה על הרגליים והתעסקות עם לכלוך רב, וזאת תמורת שכר די נמוך. לפיכך לא תמיד קל למצוא עובדים לשטיפת כלים.

שירותי הניקיון שלנו

בדרך כלל כשבעלים של מסעדה מעסיק עובדי ניקיון באופן עצמאי מדובר בעובדים קבועים פחות או יותר. הבעיה היא שלעיתים קורה שעובד לא יכול להגיע או עוזב את העבודה, ואז בעל המסעדה נתקע בלי עובדים, כך שיש עליו לחץ של מציאת עובדי ניקיון באופן תכוף. זה לא פשוט למצוא עובדי ניקיון קבועים שיתמידו לאורך זמן, שכן אלו שפונים לעבודות מהסוג הזה – ניקיון, מלצרות, סדרנות וכדומה, מחפשים על פי רוב עבודה לטווח קצר.

הבעיה הזו נפתרת אוטומטית כאשר נעזרים בשירותי הניקיון שהחברה שלנו מציעה. החברה דואגת שיהיו תמיד עובדים בכמות הדרושה למסעדה. העובדים עצמם הם די קבועים, אבל כאשר עובד מסוים לא יכול להגיע ביום מסוים החברה דואגת שיימצא לו מחליף, כך שהדאגה הזו מוסרת מליבו של בעל המסעדה.

יתרון נוסף הוא שאם בעל המסעדה רואה שיש לו צורך בפחות עובדים ממה שהוא חשב, הוא לא צריך לפטר עובדים שלו, הוא פשוט מודיע לחברה על השינוי והיא תשלח לו פחות עובדים. מנגד, בתקופות עומס של המסעדה הוא יכול לבקש מהחברה שתשלח עובדים נוספים מבלי שיצטרך לחפש עובדים בעצמו.

שירותי ניקיון חד פעמיים

בקרב בתי עסק רבים, ובתוכם מסעדות ובתי קפה, שיפוץ או מעבר למקום חדש הוא מחזה נפוץ. מאורע שכזה מצריך התעסקות רבה ואנשי מקצוע שונים. בסופו של התהליך, רגע לפני פתיחת דלתות המסעדה לקהל הרחב, יש צורך בניקיון יסודי ומקצועי, וגם כאן החברה שלנו נכנסת לתמונה. בנוסף לשירותי ניקיון יומיומיים ניתן להיעזר בנו גם בשירותי ניקיון חד פעמיים במקרים מיוחדים כגון שיפוץ, מעבר, שאיבת הצפות ועוד.

התקשרו עכשיו!